VACS porszívó porzsákok

A VACS porzsákokat a cseh VACS FACTORY s.r.o. vállalat gyártja (székhely: Litomyšl, Cseh Köztársaság). A VACS TRADE s.r.o. társaság a porzsakok-szurok.hu internetes áruház üzemeltetője. A VACS TRADE s.r.o. a VACS porzsákok kizárólagos forgamazója Magyarországon.

A porzsakok-szurok.hu internetes áruháznak nincs hagyományos márkaboltja. A rendeléseket közvetlenül a gyártó raktárából (Litomyšl, Cseh Köztársaság) szállítjuk ki. Így a porzsákok széles választéka áll rendelkezésükre. Attól tart, hogy sokáig fog tartani a kiszállítás, mivel az árut Csehországból szállítjuk? A rendelés gyors lebonyolítása meglepetést okozhat Önnek. A rendelését 1 – 2 munkanapon belül (legkésőbb a 3. munkanapon) átadjuk magyarországi kézbesítő partnerünknek.

VACS porzsákok

Garantáljuk,

hogy az internetes áruházban (porzsakok-szurok.hu) található összes porzsák (több mint 15000 porszívó típushoz) raktárkészleten van, így folyamatosan ki tudjuk elégíteni az összes rendelést.

Engedje meg, hogy részletezzük a VACS márkájú porzsákok minőségi tulajdonságait.

VACS

A nemszőtt textil gyártástechnológia fejlődése lehetővé tette, hogy ez az anyag növelje a szűrés minőségét és a porzsákok mechanikus tulajdonságait. A papír porzsákok hosszú egyeduralmát az utóbbi években váltották fel a nemszőtt textilből készült porzsákok.

A VACS márkájú porzsákok kivétel nélkül antibakteriális nemszőtt textilből készülnek.

De mi a különbség a papír porzsákok és a VACS nemszőtt textil porzsákok között?

EGÉSZSÉGVÉDELEM

A VACS porzsákok 5 rétegű nemszőtt antibakteriális textilből készülnek, ez a csúcstechnológia hozzájárul Ön és családja egészségének védelméhez.

HOSSZABB ÉLETTARTAM

A VACS porzsákok a papír porzsákokkal szemben 50%-kal hosszabb élettartammal rendelkeznek. Pénzt takarítunk meg Önnek, mivel ritkábban kell a porzsákot cserélnie. A papír porzsákok a telítődés során elvesztik szűrőképességüket. A papírban található pórusok (amelyeken keresztül a levegő távozik) eltömődnek, így a levegő áramlása is kisebb lesz. Ez a motornak nagyobb terhelést jelent, így túlmelegszik és az élettartama is csökken.

HATÉKONYABB SZŰRÉS

A szintetikus nemszőtt textília 99%-ban felfogja az egy mikron nagyságú részecskéket, ami 40%-kal nagyobb hatékonyságot jelent a hagyományos porzsákokkal szemben, mely a porzsák felépítésének köszönhető. A gyártás során a modern, nemszőtt textilt rétegezik (a VACS porzsákok 5 rétegből állnak), miközben minden réteg más funkciót lát el: a különböző méretű részecskék kiszűrésétől egészen a védelmi funkcióig.

HATÉKONYABB SZŰRÉS

JOBB TÉRKIHASZNÁLÁS

A VACS porzsákok nincsenek összehajtva, így első ránézésre is nagyobbak tűnnek az átlagos porzsákoknál. A nemszőtt textil rugalmasságának köszönhetően a porzsák tökéletesen kitölti a rendelkezésre álló teret, így legalább 15 %-kal több szennyeződést nyelnek el papír társaikkal szemben.

A PORZSÁKFEDÉL ANYAGA

A PORZSÁKFEDÉL ANYAGA

A porzsákfedél (más néven karima vagy perem, vagy a köznyelvben "karton") készülhet műanyagból vagy papírkartonból. Ez azonban nem befolyásolja a funkcionalitást.

AZ ILLESZTÉSEK TARTÓSSÁGA

A papír porzsákok illesztése ragasztott, ami könnyen szétszakadhat. A gyengébb minőségű ragasztás szétnyílhat, ezáltal a zsák már tovább nem tudja ellátni a funkcióját. A rossz minőségű papír a hajlatokban elszakadhat. A nem szőtt textil zsákoknál az egyes egyes elemeket egymáshoz olvasztják, így lényegesen szilárdabbak.

A nemszőtt textil VACS porzsákok a felhasznált anyagnak köszönhetően lényegesen szilárdabbak, nem szakadnak ki kisebb kavicsok, éles tárgyak beszívásakor. A hagyományos papírzsákoknál egy üvegcserép beszívásakor a gyors repülő mozgás hatására megrepeszti vagy felsérti a zsák falát. A sérült papírzacskó rövid időn belül szétszakadhat.

A VACS porzsákok ellenállóbbak a nedvességgel szemben is. A beszívott elcseppent folyadék nem áztatja el a zsákot, ahol a papírzsáknál az elgyengülő rész érzékennyé válik a sérülésre. A nemszőtt és antibakteriális VACS porzsákok ellenállók a nedvességgel szemben. Bár nem ajánlott a víz felszívása, néhány felszippantott csepp azonban nem jelent gondot.

AZ ILLESZTÉSEK TARTÓSSÁGA
HIGIÉNIKUS ZÁR

HIGIÉNIKUS ZÁR

A porzsákcsere során a porzsákból a finom porszemcsék a levegőbe kerülhetnek, ami irritálhatja a légutakat. A higiénikus zár pontosan ott tartja a port, ahová való: a porzsákban. A következő ábra egy higiénikus zárat ábrázol.

GUMI TÖMÍTŐGYŰRŰ A FEDÉL NYÍLÁSÁN

Bizonyos típusú porzsákok része egy tömítő gumigyűrű is. A zsákba nyúló porszívó cső tömítésére szolgál. Bizonyos porzsákok nem rendelkeznek tömítőfunkcióval, így a tömítést a nem szőtt textil alkotja. Ez a porszívó típusának függvénye.

tömítő gumi nélküli karima

tömítő gumi nélküli karima

tömítő gumival szerelt karima

tömítő gumival szerelt karima

Végül szenteljen egy kis figyelmet az alábbi információknak, hogy a porzsákja a legjobb szolgálatot tegye:

A PORZSÁK HELYES BEHELYEZÉSE

Amennyiben úgy tűnik Önnek, hogy a porzsákunk nagyobb, mint az eredeti, akkor ezt ne vélje hibának, ez a porzsák megfelelő működéséhez kapcsolódó hozzáadott érték. Az ötrétegű nemszőtt textília anyagának és a porzsák alakjának köszönhetően a porzsákunk tökéletesen kitölti a porszívó belső terét. A porzsákot hajtogassa úgy össze, hogy az beleférjen a porszívóba (ehhez lásd a csomagolás hátlapján található ábrát). A porszívózás során a porzsák „kicsomagolódik” és tökéletesen kitölti a belső teret.

A PORZSÁK ZÁRÓSZELEPE

Bizonyos porzsákok nyílását zárószeleppel lehet bezárni. A zárószelepet csak akkor húzza meg, ha a porzsák már megtelt, és már nem kívánja többé használni (porzsákcsere előtt). A zárószelepet ne húzza meg új porzsákon, vagy olyan porzsákon, amit még szeretne használni.

A PORSZÍVÓ MŰKÖDÉSÉNEK ELLENŐRZÉSE

A porzsákcsere után (rövid porszívózást követően) ellenőrizze le, hogy a porzsák megfelelően van behelyzve és jól működik. Ezzel megelőzheti a rosszul behelyezett porzsák okozta problémákat.

MOTORSZŰRŐ

Ha a csomagolásban ún. motorszűrő is található, akkor ezt a motor szívónyílása előtt található rácsba kell behelyezni. Vegye ki a régi motorszűrőt, és segítségével vágjon ki a szűrőlapból egy újat. Bizonyos porszívók esetében nincs motorszűrő (más védelemmel rendelkezik a motor). Ilyen esetben a motorszűrőre nincs szüksége.

HAMU ÉS CSISZOLÁSI HULLADÉK PORSZÍVÓZÁSA

A nemszőtt textil porzsákok hatékony porszívózást tesznek lehetővé és kiváló védelmet biztosítanak a hagyományos háztartási porral és hulladékkal szemben. Nem alkalmasak azonban hamu, csiszolási hulladék vagy finom építési por felporszívózásához. Ilyen anyagok porszívózása esetén a porzsák fala megrepedhet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ha bármilyen kérdése van a VACS porzsákokkal kapcsolatban, akkor:

  • írjon e-mailt az info@porzsakok-szurok.hu címre,
  • hívja a +36 20 319 6161 telefonszámot,
  • töltse ki a kapcsolati kérdőívet,
  • vagy keresse meg a választ a gyakran ismételt kérdések szekcióban.

  • Szívesen válaszolunk minden kérdésére, és tanácsot adunk a megfelelő porzsák kiválasztásához.
    Az észrevételeire és kérdéseire gyorsan reagálunk, általában még aznap.

Exkluzív garancia

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

az árut a vásárlástól számított 3 hónapon belül indoklás nélkül visszaváltjuk

kibontott csomagot is vissza lehet küldeni

a csomagot akkor is visszaküldheti, ha az meg van bontva és abból egy porzsák hiányzik