Jogi fenntartasok

© Copyright

A weblap tartalmat a szerzői jogi törvény védi. A weblap tartalmának, egy részének vagy a módosításainak felhasználása kereskedelmi vagy politikai célokra a VACS TRADE s.r.o. társaság írásbeli engedélyéhez kötött. (a továbbiakban csak "Társaság"). A fájlok nyomtatása, másolása és letöltése kizárólag magáncélra engedélyezett.

Márkák, elnevezések és logók

A termékek jelen weblapon szereplő elnevezései a VACS márkanevei, tekintet nélkül arra, hogy rendelkeznek-e © jelöléssel.

Garancia és felelősségvállalás

A weblapon lévő információk maximális gondossággal készültek. A weblap üzemeltetője minden olyan információért hálás, amelyek az oldal tartalmának javulását eredményezik. Minden ilyen információt azonnal felhasználunk a webhely tartalmának javításához. A társaság igyekszik mindig frissíteni az oldalon található információkat. Az oldal gondos összeállítása ellenére a társaság nem vállal felelősséget a megjelenő információk helyességéért. Az információk felhasználása kizárólag a felhasználó kockázata. A weblap üzemeltetője nem tehető felelőssé az ellenőrzésén kívüli műszaki hibákért vagy meghibásodásokért. A jelen weblap tisztán tájékoztató jellegű. A weboldalon lévő információk alapján nem érvényesíthetők semmilyen jogok. A társaság bármikor módosíthatja az oldal tartalmát előzetes írásbeli értesítés nélkül.

Hiperhivatkozások

A jelen oldalon külső személyekre utaló hiperhivatkozásokat a társaság nem befolyásolhatja. A társaság nem vállal felelősséget ezek tartalmáért, amennyiben ez külön nincs kihangsúlyozva. A társaság nem ajánlja az oldalt külső feleknek, amennyiben ez kölön nincs kihangsúlyozva. A társaság nem felelős a külső harmadik személyek oldalán lévő külső tartalomért.

Online dispute resolution (ODR)

A viták online rendezéséről szóló tájékoztató: Az Európai Bizottság online platformot biztosít a vitás kérdések online rendezésére (OS). Ez a platform a bíróságon kívüli vitarendezésre szolgál, amelyek az online adásvételi szerződéseket és az online szolgáltatási szerződéseket érintik. Hivatkozás a platformra http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Exkluzív garancia

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

az árut a vásárlástól számított 3 hónapon belül indoklás nélkül visszaváltjuk

kibontott csomagot is vissza lehet küldeni

a csomagot akkor is visszaküldheti, ha az meg van bontva és abból egy porzsák hiányzik