Rólunk

A porzsakok-szurok.hu internetes áruház üzemeltetője a VACS TRADE s.r.o. cseh korlátolt felelősségű társaság. Magyarországon kizárólagos forgalmazói vagyunk a cseh VACS FACTORY s.r.o. Litomyšl-ben működő minőségi porzsákokat gyártó vállaltnak.

Ing. Andrej Kašický
Andrej Kašický a porzsakok-szurok.hu egyik alapítója és a VACS TRADE s.r.o. ügyvezető igazgatója.

Az egyik fő feladatom a vevők folyamatos tájékoztatása termékeinkről és a folyamatban lévő akciókról. Ezen kívül folyamatosan dolgozunk vállalatunk fejlesztésén, hogy egyre jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani Önöknek - ügyfeleinknek.
Jana Kašická szintén az egyik cégalapító és ügyvezető igazgató.

Fő feladatom a vevőkkel való kapcsolattartás, az esetleges reklamációk rendezése, minden amit az Önök - ügyfeleink megelégedettségért megtehetek.
Ing. Jana Kašická

Egy történet a hétköznapokból

Talán már Ön is átélhette ezt a történetet. Vásárol egy előnyös árú porszívógépet. Például egy webáruházban, hipermarketben vagy elektromos cikkeket forgalmazó boltban. Jobb esetben a porszívó tartozéka néhány pót porzsák, amit hamar elfogyaszt. Épp ekkor kezdődik el az igazi gyötrelem.

Első gondolatként azt a webáruházat keresi fel a tartalék porzsákért, ahol a porszívót vásárolta, esetleg ellátogat a boltba vagy a hipermarketbe. De hamar rájön arra, hogy az újszerű porszívójába nincs megfelelő típusú porzsák, sőt, az eladó nem is tudja, mikor kapnak legközelebb. Egy újabb ötlettől vezérelve látogat el egy elektromos cikkeket fogalmazó boltba, hol rögtön ezzel kérdéssel kezdik: „Milyen típusú porszívóba szeretne? Ilyen márkát egyáltalán nem forgalmazunk, és az ebbe illő porzsákunk sincs.”

Ennek a történetnek persze lehetne további folytatása, vagy számos megoldásváltozata is, amilyen sokszínű megoldásokat az élet tartogat. Ennek az apró kis történetnek nem célja, hogy kedvezőtlen fényben tüntessen fel más webáruházakat, hipermarketeket, gyengébb minőségű porszívómárkákat, nem készséges vagy nem kompetens eladókat. Csak szerettük volna hangsúlyozni, hogy mindannyiunk számára közismert problémával állunk szemben, és szívesen segítenénk a probléma megoldásában.

A porzsakok-szurok.hu webáruház a kiváló minőségű VACS cseh gyártmányú porzsákok szállítója. A következőket tudjuk Önnek szavatolni:
  • bármilyen márkájú, modellű vagy típusú porszívóba tudunk porzsákot szállítani,
  • nekünk teljesen mindegy, hogy márkás, nem márkás, hipermarketben, webáruházban az interneten vagy a helyi elektromos cikkeket forgalmazó boltban várolt porszívója van,
  • a VACS porzsák kiváló választás, ha a legjobb ár-érték arányt keresi.

A VACS márka története

A porzsákok többsége kínai. Az ázsiai nagyhatalom egyaránt exportál papír, textil vagy alergiásoknak speciális porzsákokat. Sőt, márkás porszívókba is kínai porzsákokat rendelhetünk. Felmerül viszont egy kérdés. "Vajon milyen minőségűek a kínai porzsákok?" Engedjük meg, hogy erre a kérdésre a Cseh Fogyasztóvédelmi Hivatal vagy a dTest folyóirat keresse a választ. Ha azonban figyelembe vesszük a végtelen történeteket arról, mi mindent képesek a kínaiak "biztonságosként" eladni, köztük az élelmiszert, vagy a gyerekjátékot, akkor a porzsákok ágazatában sem bízhatunk vakon az ázsiai tömegtermelésben. Közismert, hogy az alacsony minőségű porzsákok a szűrőkön és a porszívó rendszeren nagy mennyiségű port eresztenek a levegő, amely különösen az allergiásokra káros.

A fenti tények, adták a motivációt a fehér háztartási elektronika közismert cseh márkája egykori menedzserének Ondřej Mackónak, hogy hosszú időt és energiát fektessen a porszívózsákok fejlesztésére. Ez a fejlesztési folyamat rendkívül idő-, technika és pénzigényes volt, de megérte az elért eredményeket. A Litomyšl-i VACS FACTORY s.r.o. családi vállalkozás az európai piacon ismert és használt minden porszívóba kínál VACS márkájú porzsákot.

A cseh VACS márka a bevált minőség és a rendkívül kedvező ár garanciája.

Összegezve:

A cseh márka cseh minőségű porzsákot jelent több mint 15.000 porszívótípusba rendkívül kedvező áron. A vásárlás mellé mennyiségi kedvezmény, ajándék és díjtalan kiszállítás jár. Tud Ön másik porzsák gyártóról, aki azonos előnyöket kínál?

Exkluzív garancia

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

az árut a vásárlástól számított 3 hónapon belül indoklás nélkül visszaváltjuk

kibontott csomagot is vissza lehet küldeni

a csomagot akkor is visszaküldheti, ha az meg van bontva és abból egy porzsák hiányzik